Nyheder
Forside Nyheder Tilmeld/Træningstider Hold turnering Stævnekalender Spillested Billedgalleri Scrapbog Kontakt Love Links

Arkiv 2005-2006

24-09-2018 Fritidsmesse i idrætscentret

Rønde BTK (som i år har 30 års jubilæum) deltager som sædvanlig i Frivillig Fredag, som er en national frivillighedsdag, der hylder foreninger og personer mv som yder en frivillig indsats. Det foregår i år i Rønde Idrætscenter fredag den 28. sept. fra kl. 1400-1730 ? alle er velkomne.

Held skal opsøges og som jeg sagde til Mads Zacho, der hjalp klubben sidste år : sørg for møde op i vores flotte klubdragt ? så dagens omtale inkl. foto giver fin mulighed for at sige mange tak til vor HOVEDsponsor ED Data A/S fra Skødstrup (som stadig er i kanon vækst og er ved at bygge helt nyt domicil med stor synlighed ud til Motorvejen) - vores GULD sponsorer Menu Købmanden i Rønde v/ Rene Povlsen samt Lenovo - vor sølvsponsor Rønde Sparekasse ( som ligeledes har vækstet enormt de senere år og som i år har 150 års jubilæum ). Stor tak også til Nybolig Rønde/Djursland samt vor nye sponsor OK.

Støt vore sponsorer ? de støtter os !!

Søren Melgaard

12-09-2018 Bat 60 PLUS - bordtennis hele livet - i Rønde ser ud til at blive en kæmpesucces!

Rønde Bordtennis klub deltog i dag ( 12. sept. ) i et landsdækkende DBTU/ DGI -arrangement i Rønde idrætscenter.
Vi havde håbet at der vil dukke 5-10 spillere op på over 60 år ? men den deltog 25! til en gratis prøve time og de fleste stod i kø for at blive meldt ind!

Vi havde 10 borde i gang på samme tid, så der var nok at se til for os 4 instruktører. En stor tak til Henrik Vinter, Erling Post samt cheftræner Lars Davidsen

Yderligere info på www.rbtk.dk eller hos undertegnede

Med sportslig hilsen
Rønde BTK
Søren Melgaard
2161360601-09-2018 Det landsdækkende bordtenniskoncept BAT 60+ indtager Rønde.

Onsdag d. 12/9 kl. 15.30 kommer en succes til Rønde. Det sker, når det landsdækkende bordtenniskoncept BAT 60+ præsenteres ved et åbent-hus arrangement, som Rønde Bordtennisklub afvikler i Rønde Idrætscenter.

Som navnet indikerer, henvender BAT 60+ sig til mennesker fra 60 år og opefter. Siden 2016, hvor konceptet blev introduceret, er det blevet en stor succes landet over i de bordtennisklubber, der har valgt at satse på det. Nu har vi også besluttet at gå med i initiativet, og vi håber og forventer, at det også bliver en succes i vores lokalområde.

Sådan stemmer formanden for Rønde Bordtennisklub, Jonas Agerholm, forventningerne til det, som gerne skal blive til en sjov og givende idrætsaktivitet for seniorerne ? og også resultere i flere medlemmer til bordtennisklubben.

BAT 60+ har til formål at få flere ældre til at spille bordtennis, og baggrunden for succesen andre steder i landet skal søges i nogle af batspillets indlysende fordele: Det styrker kondition, koordination og balance, og spillet træner desuden hjerneaktivitet og kan dermed bidrage til at holde den enkelte mentalt frisk. Dertil kommer, at bordtennis er en fantastisk velegnet idræt, hvis man har lidt skavanker eller måske skader fra ?gamle dages? fodbold- eller håndboldspil mv. I bordtennis er der ingen kropskontakt eller stor fysisk belastning, så her kan alle være med.

Det sidste er en vigtig pointe for os. Vi organiserer spillet, så alle vil have fornøjelse af at være med, og træningen tilrettelægges, så der er plads til hyggeligt samvær både under og efter spillet. Ønsker man at gøre mere ved sagen, er der mulighed for at deltage i 60+ stævner, men alle er velkomne uanset ambitionsniveau. Vi håber derfor på stort rykind til vores åbent-hus arrangement d. 12/9, og vi har allerede tilkendegivelser fra adskillige, der ønsker at være med, siger Jonas Agerholm.

Rønde BTK sender Erling Post, Henrik Vinter samt Søren Melgaard afsted på et heldags inspirationskursus torsdag 30. august for at være ? klædt på til plus 60 konceptet ?
Kontakt Søren Melgaard på mobil 21613606 for nærmere info. Alle er velkomne til en gratis prøve time og Rønde BTK tilbyder samtidig gratis udlån af bat og bolde.

29-11-2017 Flot debut til Sally på serie 2

Serie 2 spillede idag Onsdag d. 29 Nov mod topholdet fra sisu. Martin Clausen var skadet med dårligt knæ, og vi fik forstærkning på holdet fra Sally Maribo. Kampen endte 5-5 efter 2 sejre til Sally, Philip 1 og Jens 2.
Rigtigt flot spillet af Sally mod et rutineret hold

04-04-2017 Klubmesterskaber

Klubmesterskaberne i Rønde BTK bliver i år holdt i uge 17 på vores normale træningsdage.

Mandag d. 24/4 17:15 Ungdom double (holdene bliver lavet på dagen ved lodtrækning)

Onsdag d. 26/4 17:15 Ungdom single (Her bliver lavet forskellige rækker, således man møder andre på eget niveau og alder)

Forældreturnering (Forældre har mulighed for at stille op i en forældreturnering, som kører parallelt med ungdomsklubmesterskaberne, double mandag og single onsdag)

Torsdag 27/4 kl 18:00 Seniorklubmesterskaber (Der arbejdes på at seniorerne mødes og spiser sammen bagefter)

Tilmelding: skal ske på jonasagerholm@studmed.au.dk senest mandag d. 21 april.

Se den fulde indbydelse her
Næste side
Sponsorer


ED Data

Lenovo

Meny - Rønde

Rønde Sparekasse

Telemark

Lions Rønde

Factfactory

AMB Visuals


Melgaard Ejendomme Aps

Her kan du også få reklame hvis du er sponsor for RBTK