Nyheder
Forside Nyheder Tilmeld/Træningstider Hold turnering Stævnekalender Spillested Billedgalleri Scrapbog Kontakt Love Links

Flensborg-tur

Røndes bedste drenge til Påskestævne i Flensborg, forstærket med Pernille. 3 dage med international bordtennisturnering/stævne blev en lærerig oplevelse for Rønde-spillerne. Holdet sluttede som nr. 13 blandt 32 hold. Individuelt nåede Pernille i semifinale-pulje. Jonas deltog på Ribe-juniorhold og sluttede 9-12.

Flensborg tur

Juniordivisionen 2006/07

Vores samarbejde Rønde-Grenå omkring at få et fælleshold igennem kvalifikationen til næste sæsons herrejuniordivision endte med et nederlag på 8-10 i en play-off kamp imod Hvidovre. Forinden denne kamp var vi blevet nr. 2 i en pulje på 4 hold. Skulle herefter møde Hvidovre fra den anden pulje med Mikkel, Emil, Pernille og Jonas. Allan og Michael har også spillet med i kval-kampene.

Drengedivisionen Vest 2006/07

Også i denne række er vi gået sammen med en anden klub, nemlig Virup if ved Hjortshøj. Vores fælleshold er optaget til Drenge Vest rækken og vi kan glæde os til nogle spændende opgør gennem sæsonen. For Rønde spiller Alexander, Tais og Danny.

DM-Ungdom 29-30.april

Tais, Danny, Jonas og Pernille deltog for Rønde i Auninghallerne.
Pernille 4 X Dansk Mester. Hun tog guldmedalje i Pige og Damejunior-single, og i Drenge/pige double med Rasmus Sørensen Hørning som makker samt i Damejunior-double med Isabelle Nørlem fra Roskilde som medspiller. I Pigerækken modtog hun Gudrun Kahns vandrepokal som tilfalder bedste danske pigespiller.

Grand-Prix finaler Århus

Efter at 4 store Grand-prix stævner er afviklet gennem sæsonen skulle de 6-8 spillere med flest vundne point dyste i 2 puljer med semi og finalespil i alle ungdoms-kategorier. For Rønde var kun Pernille kvalificeret i Pige og Damejunior. Med finalesejr i pigesingle på 3-0 over Mie Jacopsen Vri og ligeledes finale sejr over Hørning`s Pernille Søndergaard med 3-2 i sæt blev det en indbringende dag for Rønde-pigen der modtog 2X500 kr. for indsatsen. Under stævnet mødte hun 8 forskellige spillere med sejr til følge hver gang.

Internationalt

Pernille er af Dansk Bordtennisunion udtaget til Polish Youth Open i Cietniewo Polen i dagene 30 maj til 4. juni . Derefter deltager hun i den årlige 6-nationers turnering i Drachten, Holland 8-12 juni. Tyskland , Frankrig, England, Holland,Sverige og Danmark deltager. Først spiller alle mod alle i hold, og derefter er der individuel turnering. Sammen med Pernille spiller Mie Jacopsen Vri, Nicole Winther Jensen Brøndby og Caroline Jensen Ølstykke.

Legat fra Kronprins Frederiks Fond på 10000 kr.

Pernille er onsdag d. 7. juni 2006 kl. 14.00 indbudt i Chr.VIIIs Palæ, Amalienborg, hvor Hans Kongelige Højhed Kronprinsen vil overrække hende beløbet. Pengene er givet i støtte til træninger og internationale turneringer m/v. Sammen med Pernille skal også Vri`s Henrik Laxby modtage et tilsvarende legat.

Sponsorer


ED Data

Lenovo

Meny - Rønde

Rønde Sparekasse

Telemark

Lions Rønde

Factfactory

AMB Visuals


Melgaard Ejendomme Aps

Her kan du også få reklame hvis du er sponsor for RBTK